ZGDW Expo

Personalizirana tenisica Froddo

#tdzg Expo

Personalizirana tenisica Froddo /

Alica Pancer /

— #tdzg Dizajn park
— Ulica baruna Filipovića 23a

Alica Pancer rođena 1979. godine nezavisna je produkt dizajnerica, diplomirala na Studiju dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U novije vrijeme surađivala je sa tvrtkama Borovo, Froddo i Prostoria na razvoju novih proizvoda. Cijeni  istraživački, eksperimentalni  duh. Vjeruje u integritet. Uživa u različitostima. Voli suradnju sa dobrim ljudima, razmjenu znanja i informacija.

2014. godine hrvatska marka dječje obuće Froddo kreće u proces rebrendinga pod vodstvom agencije Brendoctor. U sklopu nove brend strategije definira se novi proizvod, personalizirana tenisica.

Želja klijenta bila je novom kolekcijom tenisica osvojiti novo tržište za djecu od 3 do 10 godina. U suradnji između dječjeg  psihologa i dizajnera organizirana je fokusna grupa s djecom u dobi od  3 do 10 godina, iz čijih je rezultata dizajner izvukao osnovne smjernice za dizajn: uniseks tenisica, izrađena u širokom rasponu boja, jer djeca vole šareno i koja se ne veže, da mogu biti samostalni. Tenisica je vodonepropusna kako bi djeca mogla skakati po lokvicama. Dizajneru je bio cilj pronaći idejno rješenje za personalizaciju i konstrukciju tenisice, koje bi izvedbeno bilo moguće implementirati u proizvodni proces u kratkom vremenskom roku. Dizajn tenisice uspio je ostvariti svoj glavni zadatak, a dizajnera posebno veseli što tenisice vrlo rado nose i pojedinci stariji od 30.

#tdzg Expo

Ostali izlagači